Nyhedsbrev

Nyhedsbrev oktober 2021

fra

Frederikssund Seniorrejseklub

For Frederikssund Seniorrejseklub sluttede sæsonen 2021 med en dejlig tur til Sort Sol i Sønderjylland for ikke mindre end 42 medlemmer.

Trods COVID19 med de restriktioner, det har medført for hele samfundet, har været vi været i stand til at gennemføre 6 af de 9 rejser, som blev præsenteret på dialogmødet den 30. oktober 2020. Kun rejserne til Lapland, Amalfi og Irland har måttet aflyses.

Generalforsamlingen i marts 2021 måtte aflyses og den ”gamle” bestyrelsen har kørt uændret videre. Vi fandt det ikke fornuftigt, at holde en generalforsamling med valg af nye medlemmer så sent på sæsonen. Dialogmødet med de nye rejser for 2022 er lige om hjørnet og planlægningen af disse skal derfor allerede nu være på plads. Vi håber, at medlemmerne kan acceptere denne løsning.

Generalforsamlingen 2022 afholdes fredag den 4. marts 2022 på Elværket, men først skal vi lige have vores årlige dialogmøde med præsentation af de planlagte rejser i 2022. Der udsendes et klubblad med indbydelse til dialogmødet i starten af november men vi kan allerede nu oplyse, at

Dialogmødet afholdes fredag den 12. november 2021 kl. 11.00 på Elværket i Frederikssund

Der er planlagt følgende rejser:

Primo maj – Amalfikysten

Ultimo maj – Krakow

Medio juni – Højskole i Haderslev

Primo juli – Götakanalen

Primo august – Viborg

Ultimo september – Dresden og Spreewald

 

Herudover vil vi forsøge at lave en endagestur til Sprogø i foråret, hvis der er interesse for det.

Gå ind på rejseklubbens hjemmeside www.seniorrejseklub.dk og se nærmere om de planlagte rejser. BEMÆRK, at det er nødvendigt allerede nu at kontakte Leif, hvis du /I ønsker at deltage på turen til Götakanalen, da Vitus skal have besked inden vi holder dialogmødet.

Bestyrelsen håber på fortsat opbakning til vores forening og glæder os til at se rigtig mange af vores medlemmer til dialogmødet den 12. november 2021.

 

Pbv.

Vibeke Davids

formand  

 

 

 

 

 

Nyeste kommentarer

04.10 | 12:28

Hej Vil gerne melde mig i jeres rejseklubben , tak Venlig hilsen Bo...

23.08 | 12:51

Jeg kunne godt tænke mig, at blive medlem af klubben. Med venlig hilsen Hanne

02.08 | 21:09

Jeg ønsker at blive medlem af klubben

08.02 | 17:44

Det var flot beskrevet, lige som vi oplevede det. En masse indtryk på...